Terug

VR door een zakelijke bril - Freek Teunen

€27,99
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Gratis verzending vanaf €20,-

Een praktisch gids over virtual reality voor business innovators

VR is een gimmick. Of het bespaart tijd en geld en geeft bedrijven een voorspong op hun concurrenten. Het verschil zit hem in de toepassing.

“Maar om tot succesvolle ideeën te komen, moet je wel weten wat de mogelijkheden zijn", zegt VR-expert en spreker Freek Teunen. “En je hebt voldoende kennis en begrip nodig over de techniek.” Dit boek biedt het allemaal.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden uit de zakelijke markt,  gezondheidszorg en entertainment industrie, leert Freek je wat VR te bieden heeft. Voor welke projecten is het wel en niet geschikt? En hoe zet je deze virtualisatietechniek succesvol in voor sales, marketing en het verbeteren van verschillende bedrijfsprocessen?

'VR door een zakelijke bril' is een praktische, prikkelende introductie voor ondernemers, (innovatie)managers, studenten en alle andere geïnteresseerden.

Ook ervaren VR-gebruikers vinden in dit boek handvatten om projecten naar een next level te tillen.

Freek Teunen (1994) haalde de internationale pers met zijn VR-project bij de Efteling: de Virtuele Droomvlucht. Dankzij VR is de populaire attractie nu ook toegankelijk voor mindervalide bezoekers. Ook zijn nieuwe project PlaygroundVR trekt veel aandacht. Deze virtuele speeltuin voor kinderen in het ziekenhuis is genomineerd voor verschillende innovatieprijzen en haalde de finale van de Philips Innovation Award 2020. En vijf ziekenhuizen hebben de speeltuin inmiddels in gebruik. 

In zijn vrije tijd zoekt Freek naar de nieuwste VR-ontwikkelingen in binnen en buitenland. 

Freek Teunen | Paperback | Nederlands

;
€27,
99