De Ondernemer

Het grootste crossmediale B2B-platform van Nederland en onderdeel van DPG Media

De Ondernemer is supporter van ambitieuze ondernemers. Op deondernemer.nl publiceren we artikelen, blogs, podcasts, video's en live radio. Vanuit onze missie ondernemers beter te maken en te helpen met groei zijn we De Ondernemer Academy gestart.

De Ondernemer

De Ondernemer, het grootste crossmediale B2B-platform van Nederland en onderdeel van DPG Media, is supporter van ambitieuze ondernemers. Van lokaal tot landelijk en van startup tot familiebedrijf. Op het online platform voor De Ondernemer publiceren we voor alle ondernemers relevante artikelen, blogs, podcasts, video's en maken we live radio. Ons doel: ondernemerschap stimuleren. Je kunt ons volgen via deondernemer.nl, alle social media-kanalen, dagelijkse en wekelijkse nieuwsbrieven, online radio op dinsdagochtend en onze wekelijkse pagina in het AD(Regio) en Het Parool.

En dat doen we altijd vanuit onze missie ondernemers beter te maken, te helpen met de groei van hun bedrijf. Daarom zijn we bijvoorbeeld recent De Ondernemer Academy gestart waarin we in samenwerking met de Erasmus Universiteit en nlgroeit een opleidingsprogramma hebben ontwikkeld voor ondernemers met groeiambitie, Het Groeicollege.