Over De Ondernemer Academy

Om succesvol te ondernemen in deze tijd moet je wel investeren. Niet alleen in je bedrijf maar vooral ook in jezelf als ondernemer. Ondernemen in een tijd waarin de economie een enorme transitie doormaakt, oude business modellen onder druk staan en de digitalisering een enorme versnelling doormaakt. Dat vergt veel van jou als leider.

Daarom zijn we De Ondernemer Academy gestart, een verzameling van hoogwaardige opleidingen, trainingen en kennisevents voor en door ondernemers.

Wat we doen

 • Group

  #1 opleidingsplatform voor ondernemers

  Als ondernemer ben je altijd druk en heb je weinig tijd. Je wilt er zeker van zijn dat de tijd die je investeert in kennis, ook het maximale rendement oplevert. Daarom voeren wij een streng beleid door bij de selectie van onze experts. Je wilt immers alleen leren van de allerbesten in hun vak.

 • Group

  De Ondernemer staat centraal

  Ons aanbod is puur en alleen gericht op ondernemers. Als deelnemer ben jij degene die onze kwaliteit beoordeelt (8,6!) en heb jij inspraak bij de invulling van het aanbod.

 • Group

  Stimuleren van succesvol ondernemerschap

  Wij helpen ondernemers met de ontwikkeling van zichzelf en dus van hun bedrijf en hopen zo veel mogelijk ondernemers in de groeistand te krijgen. Als het goed gaat met ondernemers, gaat het goed met onze economie en gaat het goed met ons land.

Specialisten, topondernemers en wetenschappers

We zijn samenwerkingen aangegaan met de beste specialisten, ondernemers en wetenschappers. Samen hebben we hoogwaardige en vooral praktische lesprogramma’s samengesteld. Daarnaast stimuleren we de samenwerking tussen de deelnemende ondernemers, zodat je ook van elkaar kunt leren. De groei van ieder bedrijf begint tenslotte bij de ondernemer zelf.

Werken áán je bedrijf in plaats van in je bedrijf

Werken aan je bedrijf is enorm belangrijk om te kunnen zorgen dat het naar een hoger niveau wordt getild. Hierbij is focus op groei en verdere ontwikkeling van het bedrijf belangrijker dan tijd investeren in het uitvoeren van taken in het bedrijf.