A bright, crescent moon sinking into the dark blue ocean

Trainingen

Succesvolle Online Marketing

Voor iedere ondernemer is online aanwezig zijn essentieel voor succes. Hoe ontwerp je een website die precies jouw verhaal vertelt? En hoe belangrijk is Google eigenlijk? Ondernemers hebben veel vragen. Je hoeft niet alles zelf te doen maar als jij niet kan beoordelen of het goed genoeg is... Wie dan wel?

Ja, ik ga deze e-learning volgen

01 dec. 2022

Nog 8 dagen

Succesvolle Online Marketing

01 dec. 2022

Nog 8 dagen

Wil jij weten hoe je online marketing succesvol inzet? Meld je vandaag nog aan en ga samen met andere ondernemers aan de slag en zet online marketing dit jaar op jouw agenda. Je start vanaf 1 december met de online training en vier keer per jaar bespreek je met andere ondernemers cases uit de praktijk. De docent van de online training is gepokt en gemazeld in dit vak. Docent van het jaar bij Beeckestijn Business School en een van de meest gevraagde sprekers over online marketing, conversie en gedragspsychologie.

  • Datum: 01 dec. 2022 t/m 01 dec. 2023
  • Trainingswijze: e-learning. De modules kun je op een eigen gekozen moment volgen
  • Experts: Martin van Kranenburg
  • Partners: Online beïnvloeden
  • Duur: De toegang tot de modules is 1 jaar geldig. Elke kwartaal is er een online live review sessie
  • €995excl.

Brochure Succesvolle Online Marketing

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb jij nog een vraag over deze training? Wellicht wordt jouw vraag in de veelgestelde vragen al beantwoord. Staat het antwoord er niet bij neem dan contact op met De Ondernemer Academy.