A bright, crescent moon sinking into the dark blue ocean

Trainingen

Employee Growth

Word de woest aantrekkelijke werkgever voor jouw team. Wees de organisatie die structureel bijdraagt aan het realiseren van de dromen en ambities van je medewerkers. Talenten staan straks in de rij om bij jou te komen werken.

Ja, ik doe mee met deze training

01 jan. 2024

Employee Growth

01 jan. 2024

Het buzz woord van 2022: krapte op de arbeidsmarkt… en dé uitdaging van dit moment voor alle werkgevers. Ook jij als ondernemer hebt nu te maken met talenten vinden en aan jou binden. Waarom geef je zoveel geld uit aan recruitment? Waarom staat er geen rij voor jouw deur van mensen die voor je willen werken? Master de techniek zelf! Ontdek een unieke nieuwe filosofie zoals beschreven in het gloednieuwe boek: Level 3 Employee Growth door Wessel Berkman.

  • Datum: 01 jan. 2024
  • Trainingswijze: Deze leergang is hybride ingericht. De eerste training en afronding zijn fysiek op het hoofdkantoor van DPG Media in Hoofddorp. Halverwege checken we online met elkaar in
  • Experts: Wessel Berkman
  • Partners: The Employee Growth Factory
  • Duur: 4 weken
  • €499excl.

Brochure Employee Growth

Testimonials

Employee Growth

Wees die organisatie die bijdraagt aan het realiseren van dromen. Waardoor talenten in de rij staan

Trainingsboek Level 3 Employee Growth

Expert Wessel Berkman is auteur van bestseller Level 3 Employee Growth.

Dit boek daagt jou uit een stap verder te gaan. Niet alleen omdat het kan of omdat het moet voor veel mkb bedrijven, maar vooral omdat het zo leuk is!

Nu gratis voor de eerste 50 deelnemers aan de training Employee Growth die start op 19 september

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb jij nog een vraag over deze training? Wellicht wordt jouw vraag in de veelgestelde vragen al beantwoord. Je kunt ook direct jouw vraag stellen aan het programmateam van The Employee Growth Factory. Plan meteen een afspraak in onze agenda.