A bright, crescent moon sinking into the dark blue ocean

Trainingen

Level 3 Sales

Laat je omzet met dubbele cijfers en hogere marge groeien. Ga voor de nieuwe commerciële standaard: Level 3 in Sales. Een unieke kijk op sales en een boerenslimme aanpak die je direct morgen kunt toepassen.

Ja, ik ga deze training volgen!

01 jan. 2024

Level 3 Sales

01 jan. 2024

Heb jij het als ondernemer gehad met alleen maar concurreren op prijs? Met kortdurende relaties met klanten gebaseerd op een enkele transactie? Dus veel inspanning op salesgebied zonder daadwerkelijk resultaat? Of wil je gewoon je omzet significant verhogen? Ga voor de nieuwe commerciële standaard: Level 3 in Sales. Overtref on- en offline de ambities van je klanten.

  • Datum: 01 jan. 2024
  • Trainingswijze: Deze leergang is hybride ingericht. De eerste training en afronding zijn fysiek op het hoofdkantoor van DPG Media in Hoofddorp. Halverwege checken we online met elkaar in
  • Experts: Wessel Berkman
  • Partners: De Commerciële Revolutie
  • Duur: 4 weken
  • Deelnemers: Deze training gaat van start bij minimaal 10 aanmeldingen
  • €499excl.

Brochure Level 3 Sales

Testimonials

Level 3 Sales

Ga voor de nieuwe commerciële standaard: Level 3 in Sales. Een unieke kijk op sales en een boerenslimme aanpak die je direct morgen kan toepassen.

Trainingsboek Level 3 Sales

Expert Wessel Berkman is auteur van het trainingsboek Level 3 Sales.

Dit boek over de inmiddels ruimschoots beproefde LEVEL 3 filosofie, LEVEL 3 Commerciële Blueprint en executieroute geeft je naast theoretische inzichten ook praktische tips om LEVEL 3 sales direct te laten werken binnen je organisatie. Want je weet: je groeit pas als je het toepast!

Nu gratis voor de eerste 50 deelnemers aan de training Level 3 Sales

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb jij nog een vraag over deze opleiding? Wellicht wordt jouw vraag in de veelgestelde vragen al beantwoord. Je kunt ook direct jouw vraag stellen aan het programmateam van De Commerciële Revolutie. Plan meteen een afspraak in onze agenda.