A bright, crescent moon sinking into the dark blue ocean

Opleidingen

Het Groeicollege Leiderschap

Wil jij actief aan de slag gaan met jouw leiderschapskwaliteiten? Jezelf en je bedrijf klaarmaken voor de volgende fase en je team in de groeistand krijgen?

Volg deze unieke opleiding voor ondernemers en ondernemende managers met groeiambitie. Ontwikkeld door de experts van nlgroeit en de Erasmus Universiteit.

Ja, ik doe mee

02 nov. 2022

Het Groeicollege Leiderschap

02 nov. 2022

€2850excl.

Ja, ik doe mee

De managementkwaliteiten van ondernemers en managers van bedrijven tussen de 20 en 100 medewerkers worden vaak op de proef gesteld. Zeker bij groeibedrijven verandert de organisatie continue en daarmee dus ook hun rol. Van ‘meewerkend voorman’ naar ‘bestuurder’ en vooral ‘leider’. Veel ondernemers worstelen met de verschillende fases.

Bij de serie ‘Het Groeicollege’ bieden we een unieke mix van wetenschappelijke kennis en praktische expertise voor ondernemers en ondernemende managers. Bij ‘Het Groeicollege Leiderschap’ passen we deze succesvolle methode toe, toegespitst op leiderschap. Inhoudelijk staat het traject los van Het Groeicollege, beide zijn los van elkaar te volgen.

Veelgestelde vragen

Heb jij nog een vraag over deze opleiding? Wellicht wordt jouw vraag in de veelgestelde vragen al beantwoord. Staat het antwoord er niet bij neem dan contact op met De Ondernemer Academy.