Terug

Ontwerp je volgende businessmodel

Excl. bij De Ondernemer €598,95
1-op-1 consult met businessmodel expert Breng je businessmodel in kaart Zorg dat je businessmodel toekomstbestendig is
De getoonde prijs is inclusief 21% BTW. De prijs excl. BTW is € 495,-.

Als ondernemer is het aan jou om het businessmodel van je organisatie toekomstbestendig te maken en te houden. Met een kritische blik naar je eigen bedrijf kijken, is knap lastig. Timing is daarbij essentieel, want meestal doen ondernemers dit te laat. Dit op tijd doen, vraagt om een buitengewoon sterk ontwikkeld ondernemersinstinct, om het juiste fingerspitzengefühl om de bakens tijdig te verzetten. Waarom nadenken over veranderingen als de zaken goed gaan? Simpel: als je pas begint te denken over een nieuw businessmodel zodra de vrije val is ingezet, ben je te laat. Veel te laat.

Neem daarom nú de tijd om je businessmodel door te lichten samen met een businessmodel expert van Business Models Inc. In twee 1-op-1 sessies van een uur wordt jouw businessmodel geanalyseerd en ontvang je persoonlijk advies op basis van het Business Model Canvas, waar je meteen mee aan de slag kunt!

Wat kun je verwachten?
De eerste sessie is een intake van 1 uur, waarbij je aan de hand van een aantal vragen wordt uitgedaagd om over je businessmodel na te denken en je krijgt een aantal vragen/ opdrachten als ‘huiswerk’ mee. Na twee weken volgt de tweede sessie waarin de opgehaalde informatie wordt vertaald naar een strategische discussie over de richting van je businessmodel. Dit leidt gegarandeerd tot aha-momenten, nieuwe inzichten en concrete opties om je business toekomst vast te maken.

Het resultaat van deze twee sessies:
✓ Je weet hoe je het Business model canvas kan toepassen op je eigen bedrijf.
✓ De sterktes en zwaktes van jouw huidige businessmodel zijn in kaart gebracht.
✓ Je hebt inzicht verkregen in of jouw producten/ diensten nog aansluiten bij de wensen van jouw klanten.
✓ Je hebt een of meerdere voorbeelden van andere of nieuwe businessmodellen in jouw markt ontvangen.
✓ Je weet welke verschuivingen je kunt maken in je businessmodel om groei of meer impact te realiseren.

Kosten
De kosten zijn € 495,- exclusief BTW. Bij afrekening wordt de prijs inclusief 21% BTW getoond: € 598,95.
Nadat je besteld en betaald hebt, ontvang je direct een bevestiging daarvan met een BTW factuur. Business Models Inc. neemt in de dagen daarna contact met je op om de 1-op-1 consults in te plannen.

BMI

;
Excl. bij De Ondernemer
€598,
95