Terug

Online masterclass | Hoe overleef ik de thuiswerkcrisis? - 2 maart

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Hoe overleef ik de thuiswerkcrisis? - Met een voorsprong terug naar kantoor

Deze online masterclass geeft antwoord op alle vragen van thuiswerkers. Hoe voorkom je dat digitaal vergaderen vermoeiend wordt? Heeft jouw kantoor straks nog dezelfde functie?  Organisatiepsycholoog Kilian Wawoe geeft een online masterclass over werken tijdens en na de coronacrisis, en schetst hoe jouw werksituatie eruit ziet als we straks weer terug naar kantoor mogen. de online masterclass is inclusief een digitale whitepaper. Het digitale whitepaper ontvang je na de online masterclass per mail.

Datum van de online masterclass

Dinsdag 2 maart 20:30-21:45 uur
Let op: de tijd is een indicatie. De online masterclass zou eventueel kunnen uitlopen in verband met vragen die gesteld worden. 

Kilian Wawoe

Organisatiepsycholoog Kilian Wawoe is docent Human Resources Management aan de Vrije Universiteit Amsterdam en werkt daarnaast als consultant en public speaker. Hij was als personeelsmanager werkzaam bij ABN-AMRO. Hij verliet de bank uit onvrede met de bonuscultuur. Kilian begon de werking van bonussen te onderzoeken en constateerde dat ze niet aanzetten tot meer motivatie of betere prestaties. Een goed gesprek tussen medewerker en leidinggevende is van groter belang. Hij schreef er de boeken Het Nieuwe Belonen (2017) en Performance management in een agile werkomgeving (2019) over.

Deze online masterclass van Kilian Wawoe is speciaal voor jou!

Hoe werkt het?

Stap 1. Druk op de bestelknop en rond de bestelling af.
Stap 2. Je ontvangt een bevestigingsmail van de aanschaf van de online masterclass met daarin de verdere instructies.
Stap 3. Op dinsdag 2 maart krijg je uiterlijk om 14.00 uur een unieke kijkerslink van Dreamteachers (tip: check ook even je spambox als je om 14:00 uur nog niets ontvangen hebt). Voor het bekijken van de online masterclass hoeft geen programma te worden gedownload. Het openen van de link is voldoende.
Stap 4. Een uur voordat de online masterclass begint is een aftelklok te zien. Je hoeft niets te doen, de online masterclass start vanzelf.
Stap 5. Tijdens de online masterclass kun je via de chat vragen stellen aan Kilian Wawoe.

Belangrijke informatie

- Je hebt geen speciale software nodig hebt om de online masterclass te bekijken. De kijkerslink werkt in alle internetbrowsers.
- De kaartverkoop sluit om middernacht de dag voor het college. Op de dag van het college is het niet meer mogelijk een ticket te kopen.
- Het is niet mogelijk het college later terug te kijken.

;