Terug

LEVEL 3 SALES - Wessel Berkman

NIEUW! €21,95
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Een nieuwe commerciële standaard: LEVEL 3 organisaties, on- en offline helpen de ambities van je klanten te overtreffen
Gratis verzending vanaf €20,-

Laat je omzet met dubbele cijfers en hogere marge groeien

De tijd van productpush of een beetje cross en upsell in modern marketingjasje is voorbij. De nieuwe standaard in sales en marketing: ieder contact vormt het leukste moment van de week met de grootste impact op LEVEL 3. Met LEVEL 3 sales ben je een structureel en meetbaar onderdeel van het realiseren en overtreffen van de dromen/ambities van je klant.

On- en offline LEVEL 3 sales geeft energie, het vergroot de klant- én de medewerkerstevredenheid en het verbetert het onderscheidend vermogen van jullie organisatie. Hiermee maak je het verschil en genereer je meer omzet met hogere marge.

Dit boek over de inmiddels ruimschoots beproefde LEVEL 3 filosofie, Commerciële LEVEL 3 Blueprint en executieroute geeft je naast theoretische inzichten ook praktische tips om LEVEL 3 sales direct te laten werken binnen je organisatie. Ga aan de slag met een nieuwe dagelijkse on- en offline teamroutine in LEVEL 3 sales. Want je weet: je groeit pas als je het toepast!

Wat levert LEVEL 3 sales voor jullie organisatie op? En jezelf?

Wessel daagt klanten graag uit een stap verder te gaan. Omdat het kan, vaak moet, maar vooral omdat het gewoon ook erg leuk is. Hij laat zich daarbij graag afrekenen op meetbare resultaten. Zijn motto: liever duidelijk dan alleen maar aardig.

Wessel Berkman | 253 pagina's | Paperback | Nederlands

;
NIEUW!
€21,
95