Terug

Klanten die twijfelen kopen niet - Marja Silvertant en Simon van Duivenvoorde

€20,95
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Gratis verzending vanaf €20,-

Waarom e-commerce kapot is. En hoe we het kunnen maken.

Wie herkent dit gevoel niet? Je bent op zoek naar een cadeautje. Of een nieuwe telefoon. Of een boormachine. Vol goede moed surf je naar je favoriete website. Je typt een zoekterm in of klikt wat rond en – tada! – wordt vervolgens overspoeld door lijsten van soms tientallen, maar vaker honderden, zoniet duizenden, producten. E-commerce – zoals we het nu kennen – werkt niet. In de afgelopen 25 jaar hebben we alleen de producten uit de winkel online gebracht, niet het personeel dat ons helpt. Hierdoor dwalen klanten doelloos rond door de digitale pakhuizen op zoek naar hun naald in de hooiberg. ‘Klanten die twijfelen kopen niet’ toont aan dat ‘advies‘ het ontbrekende puzzelstukje in het e-commerce landschap is. De theorie én de praktijk komen aan bod. Zes vooraanstaande Nederlandse merken delen hun lessen, en een praktisch stappenplan maakt het makkelijk om direct te starten met guided selling. Want één ding maken de auteurs bovenal duidelijk: er is werk aan de winkel.

Dit is niet zomaar een praktisch boek met tips voor webshops – het zet je écht aan het denken over hoe het e-commerce spel al jaren wordt gespeeld. En hoe dit beter kan.
Patrick Kerssemakers, oprichter FonQ

Het is ongelofelijk dat zo’n belangrijk onderdeel van een goede winkelervaring digitaal zo lang onderbelicht is gebleven binnen e-commerce. Persoonlijk advies – want daar hebben we het over – is de Next Big Thing.
Wijnand Jongen, directeur Thuiswinkel.org

Marja Silvertant en Simon van Duivenvoorde | 168 pagina's | Paperback | Nederlands

;
€20,
95