Terug

Het Groeicollege

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Vandaag investeren in het succes van morgen
Het Groeicollege is voor alle mkb-ondernemers die continu aan hun persoonlijke groei en aan de groei van hun bedrijf willen werken. Een uniek interactief programma, met wetenschappelijke analyses van kleine, maar ook grote Nederlandse bedrijven als Coolblue, Picnic en Takeaway. Speciaal samengesteld door experts, voor ondernemers die vandaag willen investeren in het succes van morgen.

Hoe creëer je nieuwe businesskansen? Hoe zet je een langetermijnstrategie op die effectief én efficiënt is? En hoe creëer je een optimaal groeiklimaat binnen jouw bedrijf? Ontdek jouw groeipotentieel en investeer dit najaar in jouw succes van 2022!

We starten 14 oktober, meld je NU aan voor maar € 1895 p.p. en deelname tweede persoon tegen gereduceerd tarief. Er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar.

Het programma
Het Groeicollege biedt een mix van theoretische en praktische colleges door hoogleraren die bekendstaan als dé experts in hun vakgebied. Het is de kunst om groeikansen te herkennen. In acht maanden leer je hoe je hun groeistrategieën toepast op jouw bedrijf, en hoe je groei inzichtelijk maakt. Tijdens de interactieve werkcolleges met collega-ondernemers maak je onder begeleiding van een teamcoach vanuit nlgroeit jouw persoonlijk groeiplan nóg sterker en bouw je een waardevol netwerk op.


Het Groeicollege is een initiatief van:

eceDe Ondernemernlgroeit
;