Terug

Het Groeicollege - voor ondernemers met groeiambitie

10% vroegboek korting! €2292,95
Zet jouw bedrijf in de groeistand via een praktisch programma Leer van wetenschappelijke experts en topondernemers In acht maanden tijd doelgericht aan de slag met jouw groeiplan
Het Groeicollege is er voor ondernemers met ambitie. Die aan hun persoonlijke- en bedrijfsgroei willen werken. Samen met wetenschappers, topondernemers en medeondernemers ontdek je in een reeks van 8 hoor- en werkcolleges de groeilessen van Coolblue en Takeaway.com en leer je die toepassen op jouw bedrijf. Op 14 oktober 2021 start een nieuwe reeks. Mis het niet en meld je nu aan met vroegboekkorting!
De getoonde prijs is inclusief BTW. De prijs excl. BTW is € 1895,-

Ontvang tot 1 augustus 10% vroegboekkorting met code GC10VROEG.
Het Groeicollege start 14 oktober 2021 en duurt 6 maanden.

Voor veel ondernemers is het belangrijker dan ooit om in te spelen op de kansen die voor je liggen. Zoals nieuwe producten op de markt brengen, productieprocessen te vernieuwen of een slimmer verdienmodel te ontwikkelen. Speciaal voor ondernemers die klaar zijn voor de volgende stap met hun bedrijf hebben De Ondernemer, nlgroeit en Erasmus Centre for Entrepreneurship Het Groeicollege ontwikkeld.

Het Groeicollege is een unieke samenwerking tussen wetenschap en praktijk, met cases van diverse voorbeeldondernemers als Pieter Zwart (Coolblue) en Jitse Groen (Takeaway.com) uitgelegd en onderbouwd door topspecialisten als prof. dr. Justin Jansen (hoogleraar Ondernemerschap) en prof. dr. Tom Mom (hoogleraar Strategische Groei). Daarbij wordt iedere deelnemer persoonlijk begeleid voor topondernemers vanuit nlgroeit die betrokken zijn als persoonlijk teamcoach.

Het hele programma is volledig digitaal en bestaat uit zowel hoor- als werkcolleges. Het hoorcollege wordt 'on-demand' beschikbaar gesteld en is op ieder gewenst moment te bekijken. Het online werkcollege is een live moment, twee weken na de publicatie van het hoorcollege, op een vastgestelde datum en tijdstip.

Het programma voor oktober 2021*
Groeicollege 1: Verken je groeilandschap | Prof. dr. Justin Jansen
Groeicollege 2: Ontdek je groeiformule | Prof. dr. Tom Mom
Groeicollege 3: Groeifinanciering | Dr. Arjen Mulder
Groeicollege 4: De betrokken klant | Prof. dr. Yvonne van Everdingen
Groeicollege 5: Digitalisering en nieuwe verdienmodellen | Dr. Robert Rooderkerk
Groeicollege 6: Groei Leiderschap | Dr. Ferdinand Jaspers
Groeicollege 7: Talentontwikkeling | Prof. dr. Lidewey van der Sluis
Groeicollege 8: Versnel de groeimotor | Prof. dr. Justin Jansen
Afsluitende live collegedag
* onder voorbehoud


Neem hier alvast een kijkje bij het 1e hoorcollege van hoogleraar Justin Jansen. In dit college bepalen we hoe gezond jouw bedrijf is, verkennen we het groeilandschap en identificeer je groeikansen.

Het Groeicollege is een initiatief van:

De Ondernemernlgroeitece

;
10% vroegboek korting!
€2292,
95