Terug

150+ online trainingen van GoodHabitz

Voor de hele organisatie Vanaf €1100,-
150+ online softskill-, taal- en officetrainingen Voor iedereen in jouw organisatie Een vaste lage prijs
Met deze online trainingen leren jouw medewerkers het beste uit zichzelf te halen. De basis wordt gelegd voor vaardigheden die zich direct doorvertalen naar de werkvloer. En dat alles voor één vaste prijs.
De getoonde prijzen zijn excl. BTW.

Maak van leren een goede gewoonte in jouw onderneming

Als ondernemer weet jij als geen ander hoe de juiste vaardigheden het verschil kunnen maken. Van het spotten van kansen, tot het creatief oplossen van problemen. Van klantgericht denken tot het uitspelen van een onderhandeling. De juiste skills maken het verschil tussen winst of verlies.

Je wilt dan ook dat jouw medewerkers deze vaardigheden net zo sterk ontwikkelen. Bij GoodHabitz begrijpen we dit. Met onze online trainingen maken we die ontwikkeling daarom zo leuk en laagdrempelig mogelijk. Voor iedereen! Gemotiveerde, enthousiaste en inhoudelijk sterke medewerkers zijn tenslotte het kapitaal van élke onderneming.

Hoe we dit doen? Nou, om te beginnen bieden we de leukste en meest aantrekkelijke werkgereleateerde online trainingen in de markt. Onze trainingen worden volledig door onszelf ontwikkeld waarbij kwaliteit, humor, enthousiasme en een soepele gebruikservaring het onderscheid maken. Daarnaast leggen we de regie bij de gebruikers neer. Oftewel, jouw medewerkers bepalen zelf waar, wanneer, wat en zelf hoe ze willen leren! En geloof ons, met +150 online trainingen en meer dan 25 leervormen is er voor ieder wat wils!

Van teamwork en management tot sales en van communicatie tot digitale vaardigheden. Onze online bibliotheek is van alle markten thuis. Sterker nog we voegen elke maand nieuwe trainingen aan ons aanbod toe. Zo kunnen jouw medewerkers zich blijven ontwikkelen!

Onze online trainingen leggen de basis voor vaardigheden die jouw medewerkers direct kunnen toepassen op de werkvloer. En dat alles voor één vaste prijs. Zonder kleine lettertjes.

Waar wacht je nog op? Maak online leren écht succesvol met GoodHabitz.

;
Voor de hele organisatie
Vanaf
€1100,
00