Opleidingsdag220321 publiekklappen Nunesdos Anjos 16

Experts

Experts

Andre Hagelen 22 mb
Andre Hagelen
Ondernemer en salesexpert

André Hagelen is docent bij Het Groeicollege. Groeien draait ook om meer verkopen. Veel ondernemers worstelen met de overgang van ‘veel zelf doen’ naar een effectief en schaalbaar marketing en sales apparaat, dat systematisch voor continue groei zorgt.

Bas
Bas Blekkingh
Oprichter van Authentic Leadership B.V. en auteur van de bestseller “Authentiek Leiderschap, ontdek en leef je missie”

Bas Blekkingh is docent bij Het Groeicollege Leiderschap. De leiderschapsvaardigheden worden tijdens deze opleiding aangescherpt en maken we een brug tussen de laatste academische inzichten en praktisch bruikbare handvatten.

Ferdinand 1459700 bijgesneden
Dr. Ferdinand Jaspers
Programmadirecteur, Erasmus Centre for Entrepreneurship

Dr. ferdinand Jaspers is docent bij Het Groeicollege en leert je alles over winnende leiderschapsteams. Een groeiende organisatie is altijd in beweging, dat legt extra druk op de leider. Maar groeien doe je ook samen! Hoe geef je daar concreet vorm aan?

RSM Rooderkerk 2019
Dr. Robert Rooderkerk
Universitair Hoofddocent Operationele Processen, Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit Rotterdam

Dr. Robert Rooderkerk is docent bij Het Groeicollege. Dat digitalisering ons leven ingrijpend en blijvend heeft veranderd, is duidelijk. Maar hoe beïnvloedt digitalisering het gedrag van klanten en wat is de impact ervan op verdienmodellen?

Dr Sofya Isaakyan
Dr. Sofya Isaakyan
Assistant Professor Organisational Behaviour and Personnel Management, Rotterdam School of Management Erasmus Universiteit Rotterdam

Dr. Isaakyan richt zich op het begrijpen van ideeën en zorgen van werknemers en de bijbehorende reacties van managers en teamleden. Ook onderzoekt ze factoren die de ontwikkeling van leiderschap en de identiteit van leiders beïnvloeden.

Summit Astrid
drs. Astrid Groenewegen
Founder SUE Behavioral design

SUE Behavioral design is de perfecte startplek voor iedereen die willen weten hoe je de kracht van Behavioural Design kunt inzetten om gedrag van directieleden, teams of werknemers te vormen & impact, innovatie en groei te versnellen.

Kees de Jong portret 2021
Kees de Jong
Ondernemer, groeiexpert en initiatiefnemer van nlgroeit.

Kees de Jong, ondernemer, groeiexpert en initiatiefnemer van nlgroeit.

Martin van kranenburg portret
Martin van Kranenburg
CRO en online persuasion expert

Martin is online marketing expert en schrijver van meerdere trainingen waarin hij de principes van Cialdini vertaalt naar online Deze populaire conversie & neuromarketing expert maakt je bewust van de grote verschillen die kleine aanpassingen kunnen maken

Daan stam pic 320x270
Prof. dr. Daan Stam
Hoogleraar Innovatiemanagement Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit Rotterdam

Prof. dr. Daan Stam is docent bij Het Groeicollege Leiderschap. De leiderschapsvaardigheden worden tijdens deze opleiding aangescherpt en maken we een brug tussen de laatste academische inzichten en praktisch bruikbare handvatten.

Justin Jansen
Prof. dr. Justin Jansen
Hoogleraar Ondernemerschap, Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit Rotterdam

Prof. dr. Justin Jansen is docent bij Het Groeicollege en verkent voor jou het groeilandschap. Welke invloed heeft de steeds veranderende wereld? Welke bestaande kerncompetenties binnen jouw bedrijf kun je hiervoor inzetten?

Tom Mom
Prof. dr. Tom Mom
Hoogleraar Strategische Groei, Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit Rotterdam

Prof. dr Tom Mom is docent bij Het Groeicollege en ontdekt met jou de groeiformules. Op welke kansen ga je inzetten en op welke juist niet? Hoe zorg je voor vliegwieleffecten? Welke expertise heb je nodig om een nieuw groeipad te ontwikkelen?

Toni 3
Toni van Dam
LinkedIn- en social sellingexpert

Door internet en social media verschuift de wereld van analoog naar digitaal. Toni helpt ondernemers een plan klaar te hebben om de klanten en het talent van vandaag on- & offline van dienst te zijn.

Wessel Berkman 4416
Wessel Berkman
Ondernemer en commercieel expert

Inspirerende ondernemer die je uitdaagt buiten je comfort zone te gaan en je scherp zet op de gebieden van sales optimalisaties, ondernemen en energiemanagement. En een enthousiaste deelnemer aan diverse ventures en sporten om topfit te blijven.