Terug

De notenkraker - Anne Kloosterboer

€22,99
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Gratis verzending vanaf €20,-

Oplossingen voor 50 herkenbare veranderdilemma's

In ‘De notenkraker’ ontrafelt businesstransformatie-expert Anne Kloosterboer de vijftig meest voorkomende ‘noten om te kraken’ bij organisatieverandering. Leiding geven aan organisatieverandering is een belangrijke verantwoordelijkheid van iedere leider, waarbij haast dagelijks lastige dilemma’s gekraakt moeten worden. Daarbij gaat het om vraagstukken die spelen op individueel, team- en organisatieniveau, zoals kostenbesparingen, uitvoering van strategie en gedragsverandering.

Want hoe krijg je een kostenbesparingsoperatie echt aan de praat? Welke stap kun je zetten wanneer de strategie-implementatie stokt in de middenlaag van de organisatie? En hoe voorkom je dat, net wanneer je denkt het veranderingstraject afgerond te hebben, mensen weer teruggrijpen naar het oude?

‘De notenkraker’ is zo opgezet dat je binnen één minuut inzicht krijgt in de aard van jouw dilemma en doorverwezen wordt naar een oplossingsrichting op maat. Een boek om erbij te pakken zodra organisatieverandering start, vertraagt of vastloopt.

Anne Kloosterboer | 208 pagina's | Paperback | Nederlands

;
€22,
99