Terug

Business model innovatie training

Tijdelijk in prijs verlaagd! €840,95 €598,95
Online training Leer hoe je je businessmodel innoveert Laat je inspireren door de schrijvers van het boek “Business Model Shifts” en “Business Model Generatie”
De getoonde prijs is inclusief BTW. De prijs excl. BTW is € 495,- (inclusief € 50,- korting en het boek “Business Model Shifts” voor lezers van De Ondernemer)

Als ondernemer is het aan jou om het businessmodel van je organisatie toekomstbestendig te maken en te houden. Met een kritische blik naar je eigen bedrijf kijken, is knap lastig. Timing is daarbij essentieel, want meestal doen ondernemers dit te laat. Dit op tijd doen, vraagt om een buitengewoon sterk ontwikkeld ondernemersinstinct, om het juiste fingerspitzengefühl om de bakens tijdig te verzetten. Waarom nadenken over veranderingen als de zaken goed gaan? Simpel: als je pas begint te denken over een nieuw businessmodel zodra de vrije val is ingezet, ben je te laat. Veel te laat.

Om ook in de toekomst te blijven bestaan en van toegevoegde waarde te blijven voor je klanten, is er een aantal richtingen waarin je kunt bewegen met je businessmodel. In deze online trainingen leer je hoe jij je businessmodel kan innoveren in de richting die voor jouw business relevant is.

Wat kun je verwachten?
✓ De training bestaat uit 2 online sessies van elk 3 uur en een huiswerkopdracht. De sessies worden gegeven door de businessmodel specialisten van Business Models Inc (BMI).
✓ De schrijvers van het boek “Business Model Shifts” inspireren je met de laatste trends en ontwikkelingen, en introduceren je in het business model innovatie denken.
✓ Er worden meerdere voorbeelden gegeven van bedrijven die deze al shift succesvol hebben gemaakt om van te leren.
✓ Pas de lessen direct toe in de praktijk. Samen met een multidisciplinair team werk je aan een business case.
✓ Zorg voor je eigen koffie en sluit aan bij de netwerkbreak, samen met de experts van BMI en gelijkgestemde collega-ondernemers.

De resultaten van deze training
✓ Je krijgt een beter begrip van businessmodel innovatie en hoe je waarde toe kunt voegen voor jouw klanten.
✓ Een rugzak vol superhandige tools om je businessmodel te innoveren die je meteen kunt gebruiken! (o.a. Business Model Canvas, Waardepropositie Canvas, een roadmap met volgende stappen, strategische keuzes, how-to's, tips en trucs van experts).
✓ Je leert van de besten: uitgebreide casestudy's van minstens tien verschillende, hyper succesvolle bedrijven, zoals Salesforce, BMW, Disney, Swapfiets, Fortnite, Dollar Shave Club en Duolingo.
✓ Begrijp hoe je de juiste verschuiving voor je bedrijf kunt maken om ook in de toekomst te blijven bestaan en welke stappen ondernomen moeten worden.
✓ Deze training is heel praktisch en gaat over meer dan alleen leren, je kan lessen meteen integreren in jouw bedrijf.

Trainingsdata
Er zijn trainingen beschikbaar voor 2 verschillende richtingen, ofwel voor twee shifts:

Van fysiek naar digitaal
Woensdag 22 september en woensdag 29 september 2021
Wij mensen zijn fysieke, tactische wezens. Als we objecten kunnen aanraken, worden ze grijpbaarder voor ons. Toch komen we iedere dag een stap dichter bij een hybride versie van wie we zijn en laten we de online en offline wereld waarin we leven, samenvloeien.

Vooral relevant voor branches Dienstverlening | Retail | Horeca | Transport &  Logistiek | Cultuur, sport & recreatie | Vastgoed | Industrie | Onderwijs | Overheid | Zorg | Bouw | Landbouw

Van producten naar diensten
Data en tijdstippen worden nog bepaald. Neem contact met ons op voor meer informatie. 
We hebben de neiging om producten te loven, ook al weten we diep van binnen dat het niet om het product gaat. Wat echt telt, zijn de voordelen die het ons oplevert. Het verschil tussen producten en diensten is dat diensten deze voordelen rechtstreeks bij de klant afleveren, dat de klus geklaard wordt zonder dat je verder ergens naar om hoeft te kijken.

Vooral relevant voor branches Dienstverlening | Retail | Cultuur, sport & recreatie | IT & Communicatie | Industrie | Onderwijs | Bouw

Kosten
De kosten zijn (tijdelijk) slechts € 495,- exclusief BTW. Dit is inclusief € 50,- korting voor lezers van De Ondernemer en het boek “Business Model Shifts”.
Bij afrekening wordt de prijs inclusief 21% BTW getoond: € 598,95.
Deze training vindt plaats bij minimaal 12 deelnemers. Nadat je besteld en betaald hebt, ontvang je direct een bevestiging daarvan, met een BTW factuur. Business Models Inc. neemt in de dagen daarna contact met je op voor meer informatie over de training.

Vragen
Indien je nog niet meteen wilt bestellen, maar eerst nog wat vragen wilt stellen, laat dan hier je contactgegevens achter, dan wordt er direct contact met je opgenomen door een expert van Business Models Inc. 

BMI

;
Tijdelijk in prijs verlaagd!
€840,
95
€598,
95